Vacature bachelor rechtspraktijk / paralegal

header-foto-tablet-en-mobiel-kleur-v2

Vacature bachelor rechtspraktijk / paralegal

Wil je deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch team dat geen uitdaging uit de weg gaat? Voor de uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken.

Ducartis is een advocatenkantoor, hoofdzakelijk gespecialiseerd in vermogens- en successieplanning en registratie- en erfbelasting, waar kwaliteit, collegialiteit en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen.

Wij zoeken

Vacature-zoeken

Een enthousiaste medewerker met bachelor rechtspraktijk om in te staan voor de juridische en algemene ondersteuning binnen ons kantoor.

Je wordt een belangrijke schakel bij de aanmaak, de opbouw, verwerking en het beheer van dossiers, je biedt waar nodig ondersteuning bij het opvragen en verwerken van gegevens en het opzoeken van rechtspraak en rechtsleer. Je staat in voor het beheer van de agenda en het voorbereiden van vergaderingen. Daarnaast ben je onze administratieve duizendpoot die ons kantoor organisatorisch naar een hoger niveau tilt.

Je behaalde een bachelordiploma rechtspraktijk. Eventuele ervaring in relevante materies, zoals fiscaliteit of notariaat, zijn steeds een pluspunt.

Je bent efficiënt, pro-actief, beschikt over een pragmatisch denkvermogen en een kritische ingesteldheid.

Je beschikt over de nodige teamspirit en een cliëntgerichte houding. Je bent discreet, zelfstandig, nauwgezet en optimist.

Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur een aardig mondje Frans en Engels.

Enthousiaste collega’s en een stimulerende werkomgeving waarin je voluit kan groeien en je talenten ontwikkelen.

Interessante, uitdagende en zeer gevarieerde dossiers en dito takenpakket.

Mogelijkheid tot opleiding en verdere ontwikkeling van je juridische kennis.

Een competitief loon in functie van je ervaringsniveau, de nodige flexibiliteit bij de invulling van de werkuren, en een goede balans tussen werk en privé.

Wij bieden

baan

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar petra.gabriel@ducartis.be.

Scroll naar boven
Scroll naar top