Een persoonlijke benadering van uw vermogens- en successieplanning

header-foto-tablet-en-mobiel-kleur-v2

Een persoonlijke benadering van uw vermogens- en successieplanning

Elke situatie is uniek, en vereist dan ook een uniek antwoord.

Uw eigen waarden, wensen en noden staan centraal bij de analyse van uw dossier. Binnen een hechte vertrouwensrelatie vult Ducartis deze aanpak aan met een uitgebreide juridische expertise waarbij we steeds pogen een antwoord te bieden op de meest complexe vraagstukken.

Een persoonlijke benadering van elk dossier

Onze aanpak van vermogens- en successieplanning vereist steeds een persoonlijke benadering.

Tijdens een vertrouwelijk gesprek brengen we nauwgezet uw persoonlijke waarden, wensen en noden in kaart en wenden deze samen met een vermogensanalyse aan als het uitgangspunt van onze adviezen.

Door een persoonlijke benadering van elk dossier in combinatie met onze expertise en ervaring creëren we weldoordachte oplossingen om maximaal aan uw verwachtingen te voldoen. Complexe vraagstukken kunnen immers niet met standaardoplossingen worden beantwoord.

Ducartis staat dicht bij haar cliënten en engageert zich voluit voor elk van hen. Bij het opstellen van onze adviezen besteden we veel aandacht aan de menselijke kant van ieder verhaal, naast de fiscale en andere juridische elementen.

We willen weten hoe u in het leven staat en welke waarden binnen uw familie belangrijk zijn. Aandacht voor deze menselijke component binnen uw vermogens- en successieplanning staat centraal in onze aanpak.

Wij staan er op steeds open en transparant te communiceren, en waar nodig klare wijn te schenken over de haalbaarheid van uw verwachtingen. We zoeken desgevallend alternatieven die het nauwst aansluiten bij het gewenste eindresultaat, uw levensvisie en persoonlijke verwachtingen.

Streven naar een hechte vertrouwensrelatie

vertrouwelijke-gesprekken

Hecht partnership

lange-relatie

Onze dienstverlening stopt niet bij het bezorgen van een advies op maat. Ook voor de verdere concrete uitwerking kan u rekenen op Ducartis. Zo wordt uw vermogens- en successieplanning, stap voor stap in de praktijk gebracht en opgevolgd.

Ducartis is een onafhankelijk kantoor, doch met goede contacten bij advocaten-specialisten onderlegd in andere materies, accountants, boekhouders, revisoren en notarissen. We staan desgewenst ook graag een andere specialist van uw keuze bij met onze specifieke expertise.

In samenwerking met uw vertrouwde notaris of accountant zorgen wij voor de opmaak van de vereiste documenten en akten, en verzorgen wij de nodige formaliteiten nadien.

Bij wetswijzigingen, of belangrijke veranderingen binnen uw familie of wijziging van uw persoonlijke inzichten, brengen wij de impact van deze gebeurtenissen op uw planning in kaart en evalueren wij de noodzaak en wijze van een eventuele bijsturing.

Wilt u een beroep doen op onze expertise? Wenst u een duidelijk, gepersonaliseerd plan of advies? Of kunnen we u op een andere manier helpen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen! U kan bij Ducartis rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak.

Scroll naar boven
Scroll naar top