Aangename kennismaking!

header-foto-tablet-en-mobiel-kleur-v2

Aangename kennismaking!

Petra Gabriël is het gezicht van en de drijvende kracht achter Ducartis.

Na het opbouwen van heel wat jaren ervaring en het vergaren van een uitgebreide expertise bij gerenommeerde advocatenkantoren, besliste ze om haar eigen weg in te slaan. Daarbij kan ze rekenen op een klein maar uiterst bedreven team. Ducartis combineert een diepgaande kennis met een persoonlijke aanpak op maat. Maak alvast kennis met onze teamleden.

AnsPhotography_2021_business_Ducartis_7Y0A1108-2

Ons team

AnsPhotography_2021_business_Ducartis_7Y0A1155

Petra Gabriël

Petra Gabriël is oprichter van Ducartis. Zij is licentiaat (master) in de rechten (Vrije Universiteit Brussel, 2006, cum laude). Terwijl ze haar eerste stappen in de advocatuur zette, behaalde ze haar master na masterdiploma in de fiscaliteit (Vrije Universiteit Brussel, 2009, magna cum laude).

Lees verder

AnsPhotography_2021_business_Ducartis_7Y0A1287

Elisabeth De Wandeler

Elisabeth De Wandeler is licentiaat (master) in de rechten (KULeuven, 2005) en behaalde daarna haar licentiaat (master na master) in het notariaat (KULeuven, 2006).

Lees verder

AnsPhotography_2021_business_Ducartis_7Y0A1330

Tiffany Tertholen

Tiffany Tertholen studeerde af als master in de rechten (Vrije Universiteit Brussel, 2017, cum laude) en startte datzelfde jaar in de advocatuur. Gedurende haar stagejaren bleef zij verder studeren en behaalde zij haar master na master in het notariaat (Vrije Universiteit Brussel, 2019).

Lees verder

Wilt u een beroep doen op onze expertise? Wenst u een duidelijk, gepersonaliseerd plan of advies? Of kunnen we u op een andere manier helpen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen! U kan bij Ducartis rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak.

Scroll naar boven
Scroll naar top