Een geschil over een nalatenschap of schenking? Wij verdedigen uw belangen.

header-foto-tablet-en-mobiel-kleur-v2

Een geschil over een nalatenschap of schenking? Wij verdedigen uw belangen.

Bent u verwikkeld in een geschil over een nalatenschap of een schenking?

Ducartis staat u bij in deze betwistingen, waarbij we in de eerste plaats streven naar een minnelijke oplossing. Vanzelfsprekend wordt zo nodig uw zaak voor de hoven en rechtbanken bepleit.

Geschil bij het verdelen van een erfenis?

geschil

Wanneer naar aanleiding van het openvallen van een nalatenschap geschillen opduiken bij de verdeling, behartigt Ducartis uw belangen.

Twisten duiken soms op bij een onverwacht of onvoorbereid overlijden, bij onduidelijke testamentaire bepalingen, of wanneer een testament of eerdere schenkingen een zeker onevenwicht creëren tussen de nabestaanden.

Bij Ducartis streven we in eerste instantie naar een oplossing buiten de rechtbank en trachten we het geschil op te lossen aan de onderhandelingstafel.

Wanneer de rechtbank als enige zinvolle weg overblijft om te komen tot een gunstig eindresultaat, verdedigen we ook hier uw belangen met kennis van zaken en de nodige vastberadenheid.

Ook wanneer de slaagkansen van een procedure beperkt zijn, informeren we u hierover in alle transparantie.

Naar een oplossing via onderhandeling

onderhandelen

Ook bij geschillen over schenkingen

geschenk-geschil

Niet alleen bij een nalatenschap kunnen conflicten optreden, ook schenkingen kunnen leiden tot een twistsituatie, bijvoorbeeld omdat de in de schenking opgelegde voorwaarden werden geschonden.

Wilt u een beroep doen op onze expertise? Wenst u een duidelijk, gepersonaliseerd plan of advies? Of kunnen we u op een andere manier helpen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen! U kan bij Ducartis rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak.

Scroll naar boven
Scroll naar top